Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Iute in 2009!

pc052628-resize.JPG  Poate va intrebati de ce o tacere atat de lunga…aproape o luna. Ei bine am avut si noi nevoie de o pauza, sa ne tragem sufletul dupa un an cu bune si cu rele, dar in majoritate cu bune, cu succese obtinute cu destul de multa munca.

Am vrut sa ne rezervam niste timp sa ne bucuram de familii, de sarmale, de cadouri, de petreceri…Si pentru ca veni vorba de petrecere… avem o poza de la PICANT Chef de Craciun din 19 decembrie (din pacate nu am mai beneficiat de prezenta unui aparat profesional…dar ne revansam data viitoare. Ii multumim Laviniei ca a fost pe faza si a imortalizat cateva momente)! A fost o petrecere frumoasa, am stat iar pana la ore tarzii, am ras, am discutat si lucruri mai serioase si mai neserioase si ne-am bucurat ca PICANTul are atatia prieteni si oameni care cred in acest concept. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, atat fizic cat si celor care s-au gandit la noi dar din pacate nu au putut ajunge. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in 2008 si ii asteptam si anul acesta sa sustina spiritul Iute…PICANT!

Ne-am adunat puterile, ne-am incarcat bateriile si incepem anul in forta, cu idei, entuziasm si dorinta de a aduce “profesionalismul facut cu placere” intre valorile profesionale a cat mai multi oameni.  

cimg3502.JPG    

Spor la treaba! Un an de exceptie!

Acest articol a fost publicat Monday, 05. January 2009 la ora 02:52 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment