Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Noi cu noi, ei cu noi, voi cu ei, ei cu noi …… PICANT IA ATITUDINE

In pline nebunii cu negocierile politice in care nu am inteles nici acum cine sunt ei, cine sunt noi etc. si in plina CRIZARE economica cu apocalipsa in direct la TV, PICANT ia atitudine.

Atitudinea pe care o luam este sa nu uitam ca se incheie inca un an, unul bun, care merita sarbatorit din plin.

Deci NOI, cei care Gandim PICANT, vom merge sa sarbatorim anul 2008 in mod traditional, cu multa tzuica, bere, vin, friptura, muraturi si alte specialitati PICANTe sau nu.

Pe 16 decembrie (adica martea viitoare) PICANT organizeaza serbarea de iarna, la Restaurantul La Casa (unde am facut si petrecerea de 1 an de PICANT).

Lasam criza(rea) la usa, lasam nabadaile politice la coltul strazii si ne chefuim. Lasam marketingul sa se odihneasca si incingem o chermeza. Meritam cu totii o sarbatoare a noastra a Ganditorilor in Stil PICANT.

Pregatiti poezii si cantecele (cat mai trasnite posibil) pentru a primi cadourile PICANTe.

Avem doua optiuni – cine vrea poate alege sa stea in poala Mosului Nicolae. Cine nu vrea in poala mosului si prefera sa spuna poezia sau cantecelul cu o PICANTa pe genunchi avem si aceasta varianta disponibila.  

Deci la ora 19:00 la Restaurantul La Casa (intrarea Spatarului nr 4 – zona Armeneasca) ne vedem sa bem o bere si o tzuica cu ardei iute. Fiecare pe bugetul propriu, dar cu veselia la comun.

De data aceasta nu se mai taie ciocul pentru ca s-au taiat destul bugetele 🙂 

Din ianuarie ne apucam din nou de treaba, dar pana atunci hai sa ne bucuram si sa ne chefuim… pana la urma PICANT inseamna Profesionalism facut cu Placere – deci sa nu uitam de PLACERE !

Te rugam confirma participarea printr-un e-mail.

Acest articol a fost publicat Tuesday, 09. December 2008 la ora 14:49 in categoria Gand PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

1 Comment »

  1. A fost atmosfera superfaina!!!

    Comment: RomeoS – 19. December 2008 @ 11:36 am

Leave a comment