Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Noutati PICANTe in 2009 …La Pachet!

Pentru anul 2009, PICANT a pregatit o oferta de traininguri care sa acopere necesitatile  responsabililor de marketing care doresc sa isi dezvolte sau consolideze cunostintele, indiferent de nivelul de experienta pe care il detin: Junior Marketer, Marketer PRO, Onliner, Event Manager.

In situatii dificile ale economiei, dezvoltarea personalului deja angajat se dovedeste a fi o carte castigatoare. In marketing lucrurile sunt si mai clare: e nevoie de specialisti antrenati si pregatiti pentru a analiza situatii, pentru a lua decizii rapide, pentru a intelege implicatiile si shimbarile mediului economic in ansamblul sau.

Pentru responsabilii de marketing, pentru manageri, pentru antreprenori si pentru altii care vor sa inteleaga si sa utilizeze marketingul in beneficiul afacerii lor in conditiile mediului economic ce se previzioneaza anul viitor, PICANT a lansat 4 pachete de traininguri dedicate dezvoltarii, perfectionarii sau adaptarii: Junior Marketer, Marketer Pro, Onliner si Event Management.

Pachetul Junior Marketer este adresat persoanelor care lucreaza in marketing, branding si comunicare, au cunostinte reduse si medii in acest domeniu dar care doresc o formare sau o dezvoltare a cunostintelor acumulate. Contine trainingurile: Marketer Start – bazele marketingului si comunicarii de marketing, Junior Brand – branding si brand management pentru incepatori si Co’ol Intro – bazele comunicarii on-line de marketing

Pachetul Marketer Pro este adresat persoanelor care lucreaza in marketing, branding si comunicare, au cunostinte si experienta de nivel mediu si ridicat in  acest domeniu si care doresc sa isi consolideze pregatirea profesionala,  intr-un mod  adaptat la cunostintele lor actuale. Marketer Pro contine trainingurile: 2Bmarketing – marketing business to business, Project MarkeTeam – project management pentru proiecte de marketing si Insider – comunicare interdepartamentala

Pachetul Onliner este adresat persoanelor care lucreaza in marketing si comunicare on-line, antreprenorilor care au afaceri in on-line si managerilor de afaceri ce activeaza preponderent pe Internet. Contine trainingurile: WebWizard – SEO, Usability si eMarketing si iSell – Comert electronic.

Pachetul Event Management este adresat persoanelor care au responsabilitati in organizarea evenimentelor proprii companiei si participarii acesteia la targuri si expozitii sau alte evenimente organizate de terti. Pachetul Event Management contine trainingurile Advanced Exhibiting si Event’or.

Pachetele de training de la PICANT constau in achizitionarea participarii la 2 sau 3 traininguri in regim deschis si acordarea unor reduceri suplimentare la alte doua traininguri de la PICANT.

Trainingurile la care se participa in urma achizitionarii unui pachet de traininguri sunt programate, in marea lor majoritate, la distante de 3 – 5 saptamani unul de altul pentru ca informatia sa poata fi asimilata si sedimentata, pentru a nu aglomera programul participantilor dar la o distanta optima pentru ca informatiile sa poata fi intelese si utilizate.

De asemenea fiecare dintre traininguri este programat de doua ori intr-un semestru cu exceptia trainingruilor Insider si Advanced Exhibiting. Astfel fiecare participant poate alege una din cele doua date la care este programat trainingul.

In afara de Pachetele de training mai pregatim si alte surprize PICANTe pentru anul urmator.

Nu uitati de Cadourile PICANTe! 🙂

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie! mk@marketingforum.ro

Acest articol a fost publicat Wednesday, 03. December 2008 la ora 12:57 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment