Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Ce-aduce iarna la PICANT!

Pana sa ne bucuram de cadouri, vacanta si relaxare, mai avem programate cateva traininguri in perioada noiembrie- decembrie:

13 – 14 noiembrie – BRAND PROMO – unde eu si Nick prezentam notiuni esentiale de branding si comunicare de brand.

18 noiembrie – PROJECT MARKETEAM – este un nou training sustinut de Florina, training ce vizeaza imbunatatirea comunicarii in cadrul echipelor mixte, implicate in proiecte de marketing, sau in campanii de marketing si comunicare.

27 – 28 noiembrie – (W)iSell –  Liviu ne invata cum sa ne pregatim magazinul online pentru iarna – intr-o editie speciala iSell!

4 – 5 decembrie – Event’or – Asa cum ne-am obisnuit, in ajun de data asta, “Mos” Nicolae vine cu trainingul de organizatori de evenimente de afaceri

4 -5 decembrie – 2B Marketing – Strategii de marketing aplicate in mediul B2B, tinand cont de particularitatile sale.

10 decembrie – Junior Brand

12 decembrie – Advanced Exhibiting

Nu uitati de Tricourile PICANT – tocmai bune de facut cadou…iute!

Si mai avem 2 Intalniri PICANTe – dintre care una va fi sub forma de Petrecere de Craciun…adica ne intalnim cu scopul de a ne delecta la o cana de vin fiert…nu cu chilli ci cu scortisoara!

Va asteptam!

Acest articol a fost publicat Thursday, 06. November 2008 la ora 15:37 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment