Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Intalnirea PICANTA de octombrie

Nu mai stiu exact la ce numar am ajuns cu Intalnirile PICANTe dar imi place ca “au prins la public”. Aseara cred ca a fost una dintre cele mai reusite intalniri. Cu toate ca a fost cam galagie (motiv pentru care incercam sa gasim alta locatie, oricat de drag ne-ar fi de oamenii de la “La Taifas”) si am stat inghesuiti – mi-a placut ca pana la urma fiecare a discutat cu cate cineva…s-a facut schimb decarti de vizita…am mai inoculat cateva persoane cu “picanterii”.

Imi place ca avem cativa “constanti” la intalniri si avem si oameni noi. De data asta au facut atmosfera cu brio Claudiu si Alexandru, carora le multumesc pentru prezenta! 🙂

Subiectul a fost “jobul ideal in marketing” – cum il vede fiecare (am avut si reprezentanti ai marketingului si HRisti)! Pana la urma s-a extins la activitatea ideala din domeniul marketing – care s-a votat a fi cea de consultanta. Despre jobul in marketing am extras cateva idei generale care s-au expus si comentat: trebuie sa lase loc pentru libertatea de a crea; ca sa performez iti trebuie ori buget, ori libertate; trebuie sa te poti dezvolta constant; sa fii la curent cu piata; sa fii cat mai activ si implicat.

Pe langa asta s-a emis o idee care mi-a cam placut (desi se poate sa starnesc reactii adverse din partea celor de la vanzari): Rolul marketingului este sa faca vanzarile sa arate frumos!

Pe de alta parte avem si mari absenti: Bogdan, Aona, Andreea, Barbu – ne-am obisnuit cu voi acolo si ne lipsiti!

Ne mai vedem pe 17 noiembrie (daca nu cumva este meci 🙂 ) si astept de la voi ceva sugestii despre unde am putea sa ne mutam … sa aiba mese rotunde si un climat propice discutiilor… adica muzica in surdina! Stiti pe undeva???

Spor la treaba si Ganditi PICANT!

Acest articol a fost publicat Wednesday, 29. October 2008 la ora 17:02 in categoria Fun PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

2 Comments »

  1. Buna,
    va recomand Clubul La Scena, e perfect pentru astfel de intruniri, fiecare camera arata diferit, va puteti alege zona din club cea mai convenabila pentru discutii. Recomand sa mergeti in avans sa va alegeti locul potrivit (daca nu cumva stiti deja locul) si neaparat sa va faceti rezervari din timp. Puteti rezerva o camera numai pentru voi. Succes!

    Comment: Mihaela – 07. November 2008 @ 12:59 pm

  2. Multumim Mihaela. Vom vizita locul in prealabil si daca e ok…urmatoarea intalnire o facem acolo! Si te asteptam !

    La multi ani pentru maine! 🙂

    Comment: Ioana – 07. November 2008 @ 1:35 pm

Leave a comment