Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Party 1 An PICANT!

Nu mai povestesc despre ce am realizat sau ce nu am realizat in acest an de cand am inceput activitatea la PICANT. Voi povesti despre petrecerea de 1 an pe care am organizat-o pe 22 iulie…cu prelungire pe 23 🙂 la restarantul La Casa ! (cu o mica intarziere datorata concertului Metallica si pregatirilor trainingurilor iSell si Event’or care ne-au solicitat in ultimele zile)

A fost o seara frumoasa! Sper ca toata lumea s-a simtit cel putin la fel de bine ca mine si Nick, alaturi de prieteni si “fani” PICANT – mai mult decat clienti si parteneri.

Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi – Claudiu Gamulescu, Claudiu Tanase, Oana, Georgiana, Eugenia, Bogdan, Barbu, Andreea, Suzana si sotul ei, Traian, Mihaela , Andrei, Fozzie, Catalin si Nicolae (verii lui Nick) si Andrei, contabilul sau.

Multumim si celor care nu ati fost, pentru ca stim ca v-ati gandit la noi si ati avut motive serioase care v-au impiedicat sa participati la o asemenea ocazie festiva! Multumim pentru urari! Multumim si pentru cadouri! Foarte dragut din partea Mihaelei, Andreei (a prins bine cadoul dupa inchiderea barului! 😀 ), lui Barbu (desi cadoul i-a fost adresat numai lui Nick 😛 ) si lui Bogdan (Merci ptr flori dar le-am uitat acolo…:((( (( M-am ales in schimb cu pisica foarte simpatica, musafir ptr o noapte). Nick a primit cu ocazia primului an de Picant o pisica numita Zaraza – sper sa aiba grija de ea cu aceeasi pasiune cu care a ingrijit si Picantul!

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze…Multumesc si celor care au rezistat pana la ora 2 in noapte… cand mai eram doar noi 6, 7 si paznicul! :))

Am avut si un tort bun! (inca mai am prin frigider – daca mai sunt amatori de afterparty! 🙂 ) Am avut si ardei in jurul tortului. Am facut si poze! Multe si frumoase! Ba chiar unele foarte artistice. O parte sunt pe grup, o parte sunt pe aparatul meu (si vor fi incarcate imediat ce voi avea timp – acum ca s-a dus si concertul Metallica), o parte sunt la Georgiana iar filmuletul il puteti vedea aici, cu mentiunea “Imagini amator” 🙂

Pana ne mai vedem la intalnirile PICANTE va doresc vacanta placuta si
odihna activa prin distractie! Daca vreti cazare la 2 mai la o pensiune situata la 5 metri de plaja – dati-mi un buzz (mie, Ioana)!

Ne vedem in Septembrie sau pe plaja la 2 mai! Pana atunci – online!

Acest articol a fost publicat Friday, 25. July 2008 la ora 14:56 in categoria Fun PICANT, PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment