Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

La un an de PICANT…

*** scris atat de Ioana ANESCU (Abe) si de Nicolae NAUMOF (The Dark Side) ***

 …nu numai ca stam in picioare dar chiar vorbim – si ne facem auziti! Mergem – cu pasi siguri si increzatori inainte! Crestem mai departe! Si…ne sarbatorim!

Desi nu ne vine sa credem, implinim un an de cand am organizat primul training PICANT. Pe 19-20 iulie 2007 a avut loc prima editie a Start Promo. A fost un demers destul de curajos pentru noi dar si pentru piata – atat din punct de vedere al numelui, cat si al tematicii trainingurilor. Pentru ca dupa Start Promo au urmat o multime de traininguri pe care le-am organizat, multe dintre ele noutati absolute in Romania – Web Wizard (SEO si Usability ), Event’or (Organizare de evenimente de afaceri), Insider (Marketing catre angajati), iSell (Comert electronic). Am incercat sa combinam experienta noastra cu entuziasmul de a face ceva de care piata are nevoie si experienta specialistilor – in domenii pe care noi nu le stapanim suficient – cu pasiunea lor de a invata si de a furniza informatii.

Mai mult decat traininguri, PICANT a devenit si motiv de socializare. Intalnirile PICANTe se pare ca au „prins” – nu doar de motiv de bere dar si de a lega parteneriate, cunostinte – networking. 

Fiecare afacere are in spate o poveste – Noi vom spune povestea PICANTa (pentru cei care nu o stiu deja) la petrecerea de saptamana viitoare, pe 22 iulie! Suntem inca mici si nu se cade sa ne facem de cap foarte tare – de aceea petrecerea va avea loc la Restaurantul La Casa! Din pacate nu putem face cinste (inca), dar vom oferi un tort…si cateva surprize „clientilor” fideli – care intre timp ne-au devenit si prieteni – si celor care vor sa fie alaturi de noi la implinirea primului an de viata PICANTa.
 
Si pentru nu suntem doar inovatori ci ne mandrim si cu o aura de traditionalism, vom pastra obiceiul de „Taiere a motzului”, doar ca se va taia ciocul lui Nicolae NAUMOF. De o saptamana este scos la licitatie...si cine o va castiga va avea si onoarea de a taia celebrul cioc! Licitatia a inceput de la 70 de ron (cate 10 ron pentru fiecare luna de buna crestere a ciocului), a ajuns la 71 de lei si a fost „deturnata” de o „oferta speciala” – 3 litri de palinca.

Puteti licita prin comentarii la acest post 🙂

Cel sau cea care va castiga licitatia va avea onoarea de a taia Ciocul si de a il pastra. Este un cioc bine crescut, educat, are 7 luni si aproximativ 6,5 cm, este blond, bine intretinut, stare perfecta de functionare, tratat cu produse cosmetice de top. Ca utilizare (dupa ce va fi taiat) este perfect inutil, dar castigatorul sau castigatoarea licitatiei il va putea pastra in propria colectie de raritati.

Sa nu uitam ca „GANDIM PICANT”!

Speram sa va alaturati sarbatoririi a 1 an de PICANT in numar cat mai mare si sa ne simtim bine impreuna, asa cum am facut-o de atatea ori la traininguri, evenimente, intalniri PICANTe sau pur si simplu on-line.

Petrecerea incepe de la ora 18:30 si stam pana cand …vrem!

Va rugam sa confirmati participarea prin e-mail la adresa de pe pagina noastra de contact sau pe Y!M ioana_anescu

PS. Restaurantul CASA se afla pe intrarea Spatarului, in zona Armeneasca. De la Biserica Armeneasca mergand spre Calea Mosilor faceti stanga pe a 2-a strada si apoi facti dreapta pe prima strada.

Preturile sunt mai mult decat decente pentru calitatea oferita si serviciile oferite.

Plus ca acest restaurant este prferatul nostru si pana acum ne-am straduit sa nu mai spunem la prea multa lume unde e 🙂 sa fie secretul nostru 🙂

Acest articol a fost publicat Monday, 14. July 2008 la ora 22:00 in categoria Gand PICANT, PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

5 Comments »

 1. Abia astept berea aia rece. O sa filmam momentul taierii motului, pentru arhiva.

  Comment: Claudiu Tanase – 15. July 2008 @ 10:05 am

 2. Bere picanta au?

  Comment: Claudiu Tanase – 15. July 2008 @ 4:20 pm

 3. As dori sa stiu niste informatii legate de ciocul licitat.

  Cam cate fire are, sunt drepte, indoite? A suferit accidente?

  Comment: Alexz – 16. July 2008 @ 12:07 pm

 4. @Alex … Firele sunt nenumarate cu forme variate 🙂

  Nu a suferit accidente, desi mai spun unii ca sunt cazut in cap

  Comment: Nicolae NAUMOF – 16. July 2008 @ 4:37 pm

 5. […] va invit la acel training unde putem sa vorbim 2 zile, vreme de aproximativ 14-16 ore, si, daca Bogdan Naumof mi-a impartasit corect exit-poll-ul de la cursurile precedente, reactia majoritatii cursantilor a […]

  Pingback: Scurte/Quickies 15.0 - cumparati ZF-ul de maine: Cel.ro, numarul 2 din retailul online, sigmaNET.ro - a depasit 10.000 produse aflate in oferta curenta de produse IT&C si ELECTRONICE, maine incepe NextOnlinePlayers si va astept la ora 14:30, iar pe 24 – 16. July 2008 @ 6:38 pm

Leave a comment