Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Calendarul de Traininguri PICANTe Mai – Iunie

19 – 20 Mai Online Wizard  Training de SEO, SEM si Usability. Se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor sau din partea clientilor si isi propune sa evidentieze fundamentele oricarui proiect web bine construit, precum si modalitatile de imbunatatire si promovare ulterioara.

Durata: 2 zile Trainer: Mihai TANASE Detalii

 

20 – 21 Mai 2B Marketing  Training de Marketing Business To Business ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business! Este un curs pentru fortele comerciale ale firmelor care vând consumatorilor organizationali.

Durata: 2 zile Trainer: Florina PINZARU Detalii

 

22 – 23 Mai CLAR Training de Dictie Profesionala.  Trainingul CLAR este dedicat celor care doresc sa isi imbunatateasca vorbirea, fiind sustinut de Carmen IVANOV – specialist in dictie care are peste 10.000 de ore in fata microfonului in emisiuni live de Radio si TV.

Durata: 2 zile Trainer: Carmen IVANOV Detalii

 

27-28 Mai Speech Training pentru Abilitati de Vorbit in Public. Trainingul se adreseaza persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbit in public (sustinere de prezentari) si care prin natura meseriei sunt pusi in situatia de a face prezentari in fata unor audiente mai mult sau mai putin numeroase.

Durata: 2 zile Trainer: Nicolae NAUMOF si Carmen IVANOV Detalii

 

01 Iunie Junior Brand Training de Branding Si Brand Management. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii

 

03 – 04 Iunie Social.Web Training de Comunicare de Marketing prin Social Media. Se adreseaza persoanelor care doresc sa identifice cele mai potrivite si eficiente strategii pentru a beneficia de avantajele si oportunitatile unice ale  mediului online.

Durata: 2 zile Trainer: Andreea STAN Detalii de Detalii

 

10 – 11 Iunie Event’or Training de Organizatori de evenimente de afaceri. Se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri. 

Durata: 2 zile Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii de Detalii

Acest articol a fost publicat Monday, 03. May 2010 la ora 15:25 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment