Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Nu mai vrem clienti la PICANT … ce fel de…

In aproape 3 ani de facut traininguri am ajuns sa vad multi oameni si multe atitudini. M-am gandit sa fac o clasificare a tipurilor de clienti pe care nu ii mai vrem…

1. “Gura sparta si orgoliu cat casa” – acea persoana care vine doar sa arate cat este de desteapta, vorbeste mult si cel mai des prost, ii place sa se auda vorbind si crede ca ceilalti colegi de training au venit sa o asculte pe ea.

2. “Mistocarul ne-inteligent” – Vine ca sa scape de mersul la birou si principala preocupare pe care o are pe parcursul trainingului face misto, total nepotrivit cu contextul.

3. “A tot stiutorul” – Le stie pe toate, orice spune altcineva e gresit, nu accepta si alte opinii decat ale sale si intr-un final detine tot adevarul absolut si relativ.

4. “Cel care maraie” – Nu ii place, nu spune, sta cu de-a sila si doar maraie printre dinti.

5. “Pe langa – istul” – Nu intelege mai nimic, iar comentariile sunt total deplasate de la subiect.

6. “Cine mi’s eu” – are pretentia de a fi tratat cu toata atentia pe care trebuie sa o primeasca la un loc toata grupa. In marea majoritate a cazurilor este mai mult decat mandru de firma la care lucreaza si nu uita sa se dea mare cu locul sau de munca.

7. “Mi se rup-istul” – este trimis cu de-a sila la training si este total neinteresat de subiect, oricum e fericit ca nu e la birou, dar nici incantat nu e ca trebuie sa ne suporte.

8. “Scortzosul” – vine imbracat doar la 4 – 5 ace, are un libaj corcit intre limba de lemn, romgleza si un jargon inutil care poate fi evitat. Ii displace stilul non-conformist al trainingurilor si ne crede incompetenti pentru ca suntem tineri si purtam blugi.

Combinatiile sunt posibile si uneori ucigatoare pentru neuronii nostri.

Daca va incadrati intr-una din categoriile de mai sus, va rugam sa nu veniti la trainingurile noastre.

Acest articol a fost publicat Thursday, 21. February 2008 la ora 13:19 in categoria Naumofisme Extreme. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment