Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Calendarul de Traininguri PICANTe

26 – 27 Ianuarie Body Hints Training de Comunicare NonVerbala. Se adreseaza persoanelor care in activitatea lor interactioneaza mult cu oameni si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de comunicare non-verbala.

Durata: 2 seri Traineri: Nicolae NAUMOF si Eugen MATEI Detalii

 

10 Februarie Junior Brand Training de Branding Si Brand Management. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii

 

12 Februarie Advanced Exhibiting Training de tehnici avansate de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii.

Durata: 1 zi Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii

 

17 Februarie SMART Marketing Vision Seminar de Strategie de Marketing. Se adreseaza persoanelor cu responsabilitati de marketing si management si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de marketing, in special componenta de strategie de marketing.

Durata: 1 dupamiaza Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii

 

25 – 26 Februarie Marketer Start Training de Bazele marketingului si comunicarii de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing si asupra comunicarii de marketing.

Durata: 2 zile Traineri: Ioana ANESCU, Nicolae NAUMOF Detalii

 

25 – 26 Februarie iSell Training de Comert Electronic. Se adreseaza antreprenorilor in comertul electonic, managerilor de magazine on-line, responsabililor de makreting si comunicare din magazinele on-line si altor persoane implicate in managementul magazinelor on-line.

Durata: 2 zile Trainer: Liviu TALOI Detalii

 

04 – 05 Martie 2B Marketing  Training de Marketing Business To Business ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business! Este un curs pentru fortele comerciale ale firmelor care vând consumatorilor organizationali.

Durata: 2 zile Trainer: Florina PINZARU Detalii

 

18 – 19 Martie InStore Training de Comunicare in punctul de vanzare. Se adreseaza tuturor celor care au ca responsabilitati de marketing, vanzari si distributie si care lucreaza in companii care nu vand direct clientului final, apeland la magazine.

Durata: 2 zile Trainer: Ioana MUCENIC Detalii

 

25 – 26 Martie Event’or Training de Organizatori de evenimente de afaceri. Se adreseaza persoanelor care au cunostinte si experienta reduse si medii in oganizarea evenimentelor de afaceri. 

Durata: 2 zile Trainer: Nicolae NAUMOF Detalii

Acest articol a fost publicat Sunday, 03. January 2010 la ora 15:40 in categoria Neclasificat. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment