Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Noi sperante pentru un nou inceput

Bine ne-am regasit in 2010!

Incepem cu sperante un nou an, o etapa din viata viata noastra cand cu totii vom adauga o unitate la varsta noastra, cand vom castiga cu totii experienta si cunostinte, cand vom avea dezamagiri si bucurii.

Acum un an, la inceputul lui 2009, am scris pe acest blog un post care a fost bine primit de cititori. De acum un an s-au intamplat multe. Am avut cu totii de infruntat o schimbare brusca in contextul economic. Stim cu totii ce s-a intamplat si nu voi vorbi despre ce a fost si nu voi folosi cuvantul cel mai la moda in 2009 care incepe cu „C”… (posibil ca pe final de an sa fi fost invins in topul cuvintelor folosite de cuvantul „Frauda”).

Ne place sau nu, 2009 a fost un an in care am primit cu totii o lectie fie in viata profesionala, fie in cea personala. Viata ne da lectii, dar depinde de noi daca invatam ceva din acele lectii sau daca ele trec pe langa noi.

Acum la inceput de an nou va dorim tuturor sa aveti puterea de a intelege lectiile primite si de a actiona in consecinta. Anul 2010 este mai mult decat inceputul celui de-al doilea deceniu din mileniul III. Este anul in care noi trebuie sa incepem reconstructia… reconstructia afacerilor, a joburilor, a vietii noastre personale si, de ce nu, chiar reconstructia noastra.

2009 ne-a aratat clar ca structurile pe care se bazau afacerile si modul nostru de viata nu sunt sustenabile. Acum in 2010, cu lectiile invatate (sau macar predate), trebuie sa trecem la reconstructie.

Fie ca anul 2010 sa va aduca sanatate, noroc, putere de munca si intelepciune! Restul se fac!

Acest articol a fost publicat Monday, 04. January 2010 la ora 14:46 in categoria Gand PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

1 Comment »

  1. Un post cat de cat optimist! 🙂 Sper sa crezi si tu, mai ales tu in el! 🙂

    Comment: Ioana (Abe) – 05. January 2010 @ 12:24 am

Leave a comment