Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Confruntari PICANTe – Editia 1: Marketing vs Vanzari

Toamna asta condimentam mediul de afaceri cu o provocare: Cine e mai tare intr-o companie: departamentul de Marketing sau cel de Vanzari?

Noua PICANTa, Alexandra, a aruncat manusa6 profesionisti in Marketing si Vanzari au ridicat-o! Pe 15 septembrie departamentele de marketing si vanzari se intalnesc fata in fata la Confruntarile PICANTe.  Ringul va fi amplasat la Hotel Caro, Sala Sorescu.

“Razboaiele” dintre Marketing si Vanzari intr-o companie par a se include inca la categoria “ceva obisnuit”. Oricui cred ca i s-a intamplat sa auda vorbindu-se (daca nu lucreaza intr-unul din cele 2 domenii sau in domenii tangentiale) sau chiar sa experimenteze pe pielea lui, discutiile interminabile cu reprezentantii din departamentul “advers”.

Intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai educat, credeti ca mai sunt de actualitate aceste conflicte? Cat vor mai dura? Veniti alaturi de noi sa impacam cele doua departamente!

Confruntarile PICANTe reprezinta un concept de eveniment prin care punem in dezbaterea specialistilor diferite probleme in dorinta de a identifica solutii de eficientizare a afacerilor. Confruntarile PICANTe au la baza dorinta noastra de a incuraja comunicarea si interactiunea intre profesionisti din acelasi domeniu si din domenii apropiate. Ne dorim sa incurajam invatarea si dezvoltarea profesionala si personala prin impartasirea cunostintelor si experientelor intre specialisti.

In toamna anului 2009 sunt programate 3 Confruntari PICANTe pe 3 teme de interes pentru cei care lucreaza in marketing, comunicare, vanzari si management.

Nu ne propunem sa stabilim un invingator si un invins…fiti alaturi de noi la Confruntari, pe 15 septembrie ca sa vedeti ce concluzii se pot trage in urma discutiilor!

Detalii si formular de inscriere gasiti pe site-ul evenimentului.  (cei care se grabesc au si reducere 10% pana pe 7 septembrie).

Va asteptam!

Acest articol a fost publicat Tuesday, 01. September 2009 la ora 13:22 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment