Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Vorbeste Bine in Public – Speech – Training pentru Abilitati de Vorbit in Public

Multi dintre noi am fost pusi in situatia de a sustine o prezentare in fata unui auditoriu, fie ca este vorba de a prezenta un proiect in fata colegilor, fie de a sustine o prezentare despre un nou produs in fata clientilor, fie de a reprezenta compania in calitate de lector la o conferinta importanta in domeniu.

La PICANT am creat un training pentru toti cei care vor sa invete sau sa se perfectioneze in sustinerea de prezentari publice.

La acest training vei invata despre:
Cum pregatesti o prezentare publica
Care sunt principalele elemente de comunicare nonverbala si paraverbala
Cateva reguli de vorbit in public
Care sunt principalele tehnici de vorbit in public.

Trainingul va fi foarte interactiv. Vom face exercitii, vom urmari studii de caz, vom juca roluri si vom dezbate. Iata care sunt principalele exercitii, studii de caz si jocuri de rol din cadrul trainingului SPEECH:
Exercitii de cunoastere a participantilor
Exercitii de respiratie 
Exercitii pentru incalzirea vorcii si dictie 
Exercitiu pentru controlul atitudinii 
Studii de caz – Urmarirea si comentarea unor prezentari publice (video)
Fiecare participant sustine o prezentare la alegere (cu inregistrare video)
Fiecare participant sustine o prezentare la alegere (cu inregistrare video), iar colegii joaca diverse tipuri de persoane
Trainingul va avea loc pe pe 7-8 (vineri si sambata) si 13 (joi) August. Primele doua zile vor fi dedicate atat prezentarii sustinuta de trainer, cat si exercitiilor, studiilor de caz si discutiilor libere care includ si sustinerea de prezentari din partea participantilor. A treia zi va fi dedicata in exclusivitate practicii.

Am adunat in acest training cunosintele si experienta a mai bine de 4 ani de cand sustin prezentari publice. Cred sincer ca in urma acestui training la toti participantii se vor vedea progrese considerabile in abilitatile lor de a vorbi in public.

Mai multe detalii despre Trainingul pentru Abilitati de Prezentare in Public gasiti aici http://marketingforum.ro/training.php?art=Prima%20Pagina&id=28&url=Cursuri_Traininguri_Marketing_Vanzari_TRAINING_Speech_Training_de_Vorb 

Acest articol a fost publicat Tuesday, 14. July 2009 la ora 10:47 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment