Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Puterea de a merge mai departe…

Sau celebrul “keep walking”!
Nu am consumat wiskey-ul detinator al sloganului sus numit! Insa mi se pare “un motto” inspirational! Nu e usor de atins sau de insusit ca si crez in viata. E greu sa gasesti puterea de a merge mai departe atunci cand nu mai vezi pe unde, cand drumul ti se pare prea greu, cand nu mai vezi clar directia!

Poate ati observat ca am tacut putin…nu am disparut! Doar ne tragem sufletul! Atunci cand e frig afara, ardeii iuti trebuie protejati! 🙂

Din cand in cand e bine sa faci un mic pas in spate pentru a-ti lua avant sa mergi mai departe! Apoi tragi o gura e aer si continui sa mergi!

Ceea ce gasesti dincolo de depasirea propriilor limite iti da o satisfactie mai mare decat orice rasplata pecuniara! In orice domeniu! Sunt insa putini cei care inteleg si sunt pregatiti pentru asta. Doar unii antreprenori mai stiu sa se bucure de satisfactia mersului contra-curentului! Si putini stiu sa invete sa se ridice, stiu sa invete de ce au cazut si data viitoare sa evite situatiile ingrate.

Pe langa puterea de a merge mai departe, inteligenta de a invata din greseli si puterea de a vedea greselile ca trepte pentru a urca mai sus, sunt aspecte care fac dintr-un om mare un om maret! Insa maretia vine si din ceea ce dai mai departe…

Puterea de a merge mai departe vine din interior… din felul de a fi al fiecaruia si din gradul de proactivitate care ne caracterizeaza!

Pentru ca cei care asteapta sa fie ridicati nu au prea multe sanse de a merge mult mai departe! Proactivitatea este un lucru pe care nu il invatam la scoala…dar parerea mea este ca tine de bun simtul fiecaruia. Vrei sa stii ceva? Intreaba! Raspunsul este dreptul tau! Dreptul la libera exprimare si la informare. Vrei o schimbare? Incepe cu tine! Este atat de usoara fraza “nu se face”, “ei sunt niste incompetenti si niste ratati”. Este atat de usor sa fii enervat pe altii si sa te plangi, este atat de usor sa astepti de la altii.

In perioade ca cea pe care o traversam accentul se pune pe valoare. Atat din punct de vedere personal sau individual cat si profesional/organizational sau al produselor/serviciilor livrate. Iar oamenii de valoare nu asteapta! Ei fac! Se misca, incearca sa miste lucrurile…intr-o directie sau alta. Valoarea inseamna sa gasesti in interiorul tau puterea de a merge mai departe si de a a-ti urmari acel dram de entuziasm si de multumire care te-a pus pe acest drum! Inteligenta inseamna sa inveti din greseli!

Fiti inteligenti si adaugati valoare!

Noi vom comtinua sa gandim PICANT si sa adaugam valoare pentru oameni si afaceri!

Acest articol a fost publicat Thursday, 23. April 2009 la ora 16:27 in categoria Gand PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment