Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

“Knowledge & More” – Noul Slogan al PICANT

Incepand cu 24 martie am adoptat un nou slogan – “Knowledge & More”. Nu este vorba de rebranding, desi unii “specialisti” ar sari repede ca am facut rebranding… Modificarea unui logo sau a unui slogan nu echivaleaza cu rebrandingul.

De ce am renuntat la “Doar Esentialul”

De fapt nu am renuntat la ideea de Doar esentialul. Vom continua sa nu livram “bull sh*t” si sa spunem lucrurilor pe nume, sa organizam traininguri in care sa explicam pe intelesul oricui vrea sa invete.

Am adoptat noul slogan pentru a ilustra mai bine natura ofertei noastre. Stand stramb si judecand drept am ajuns la concluzia ca multe dintre componentele apreciate de clientii nostri depasesc nivelul de “cunostinte – invatare”.

Organizand traininguri in regim deschis, clientii nostri primesc mult mai mult decat “training” si vrem sa comunicam acest fapt prin noul slogan. Pe langa continutul informational pertinent si apreciat de marea majoritate a clientilor, la trainingurile – eveniment de la PICANT participantii primesc mai mult.

Putem include in acest “mai mult” de la banalele servicii de cattering, la diferite bonusuri pe care le acordam, pana la avantaje mult mai complexe cum sunt atmosfera destinsa, interactiunea cu ceilalti participanti, schimbul de experienta etc.

Inainte de schimbarea sloganului am luat o serie de masuri care sa optimizeze oferta si comunicarea noastra. Printre masurile luate se numara reorganizarea portofoliului de traininguri, imbunatatirea comunicarii on-line prin schimbarea “vizualului” site-ului marketingforum.ro si realizarea in acest site a unor mini-site-uri de prezentare a trainingurilor-eveniment pe care le organizam. Aceste masuri vor continua si in viitor, procesul de optimizare a ofertei si comunicarii fiind unul caruia ii acordam multa atentie.

De ce sa nu recunoastem, sloganul nou ilustreaza mai bine viitoarele extensii ale brandului PICANT. Nu va putem spune inca in ce domenii se vor realiza aceste extinderi, dar veti fi primii care aflati.
Ganditi PICANT !

Acest articol a fost publicat Tuesday, 25. March 2008 la ora 16:01 in categoria Gand PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment