Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Concentrat de cunostinte PICANTe! Shoturi PICANT!

Sub deviza: Ia-ti doza de marketing PICANT, am creat o serie de traininguri scurte, dar concentrate, de marketing, comunicare si branding!

Shoturile reprezinta un concept destinat tuturor celor care detin minime cunostinte de marketing si sunt interesati de structurarea unor informatii de baza, schimb de experienta si aplicatii practice. PICANT Shot este pentru toti cei care nu au foarte mult timp liber la dispozitie dar vor sa isi consolideze informatiile referitoare la marketing, branding si comunicare cu notiuni esentiale si actuale pe care orice specialist in domeniu trebuie sa le detina.
Trainingurile de tip Shot au durata de de 3 – 4 ore (intre orele 17 – 20.30) in care se combina notiuni si tehnici aplicabile si concepte, cu mini workshopuri interactive – pe principiul “mesei rotunde”. Un Shot cuprinde maxim 15 participanti.
Seria PICANT SHOT include trainingurile: Start Promo, Brand Intro, MK intro si MarkMix.

Primul Shot la care va invitam primavara aceasta este cel de Comunicare. Pentru ca stim ca aceasta activitate este pe cat de importanta pe atat de “amanata” in aceasta perioada. In prezent, activitatea de comunicare are de infruntat provocari importante, care necesita o viteza de reactie sporita din partea specialistilor. O comunicare eficienta , coerenta si continua asigura o legatura stabila cu clientii, ceea ce confera un pilon de construire a unui brand de incredere.
Start Promo este un training din seria Shoturilor, scurt, concentrat in informatii si interactiv. Se adreseaza tuturor celor care vor sa isi consolideze pragmatic si rapid cunostintele in domeniul comunicarii de marketing, prin intermediul unor informatii pertinente si actuale.

Vom trata, atat teoretic, cat si practic, teme precum:
• Scopul si Obiectivele comunicarii de marketing
• Principalele Tehnici de Comunicare de Marketing – Caracteristici si recomandari
o    Publicitate (advertising)
o    Promovarea Vanzarilor
o    Relatii Publice (PR)
o    Comunicare on-line
o    Marketing direct
o    Comunicare prin eveniment
• WorkShop – Proiectarea unei campanii de comunicare

Va asteptam la “degustare” pe data de 19 la Hotel Caro!

Acest articol a fost publicat Friday, 27. February 2009 la ora 01:51 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment