Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

PICANTeriile de la inceputul lui 2009

Inainte de toate  va asteptam la prima intalnire PICANTa din acest an: 20 ianuarie – La “La Taifas”. Subiectul: “Provocarile Marketerilor intr-un mediu economic dificil” – Ce merge anul asta? Ce nu? 

Primul training PICANT este PREMarketing (6 februarie) – un training de notiuni de economie pentru marketeri non economisti. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare si care nu au pregatire economica. Trainingul prezinta notiuni de micro si macro economie care sunt de nelipsit pentru un marketer.

Web Wizard – Trainingul de Seo, Usability si e-marketing va fi sustinut de Claudiu Gamulescu pe 5 si  6 februarie. Se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor.

Alte traininguri PICANTe:

Marketer Start – 12-13 februarie – Training de Bazele marketingului si comunicarii de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care sunt la inceput de drum in marketing si isi doresc sa obtina o imagine simpla, clara si realista asupra activitatilor de marketing si asupra comunicarii de marketing.

2B Marketing – 19 – 20 februarie – Training de Marketing Business To Business ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business! Este un curs pentru fortele comerciale ale firmelor care vand consumatorilor organizationali.

Advanced Exhibiting   – 25 februarie – Training de tehnici avansate de marketing prin targuri si expozitii dedicat persoanelor care au cunostinte medii si avansate despre participarea la targuri si expozitii.

Junior Brand – 11 martie – Training de Branding Si Brand Management. Se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.

Insider – 11 martie – Training de comunicare interdepartamentala. Se adreseaza persoanelor din departamentele de marketing, HR si Managerilor de companii mici si mijlocii.

Project MarkeTeam   – 18 martie – Training de Managementul, comunicarea si motivarea echipei în proiectele de marketing se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si coordoneaza proiecte de marketing. Trainingul urmareste dezvolte abilitatile de Management, comunicare si motivare a echipei în proiectele de marketing.

CooL Intro     – 2 si 3 aprilie – Training de comunicare on-line de marketing. Trainingul se adreseaza persoanelor care au cunostinte reduse de comunicare on-line, care au responsabilitati de comunicare de marketing si doresc sa apeleze la comunicarea on-line.

Urmariti-ne pe Twitter si va asteptam sa va inscrieti in grupul PICANT de pe LinkedIN!

Acest articol a fost publicat Friday, 16. January 2009 la ora 12:13 in categoria PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment