Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Ganduri PICANTe… de Sfantul Ion

Pentru mine, aceasta zi este o zi speciala! Ceea ce m-a surprins (in mod placut) a fost numarul mare de telefoane, mesaje, mailuri pe care le-am primit azi! Asa ca intr-un moment de respiro vreau sa felicit PICANT toti Ionii (pozitivi) care mai graviteaza in jurul PICANTului (Andrei Marinescu, Ioana Mucenic, Bogdan). Daca am uitat pe cineva imi asum intreaga responsabilitate si o pun pe seama starii euforice pe care o am azi…si pe care as vrea sa o “promovez”.

As vrea sa le urez toate cele bune, La Multi Ani si numai realizari, tuturor celor care se bucura de patronajul Sfantului Ion!

Cred ca acest articol este ceva mai personal decat cele cu care v-am obisnuit pana acum ….dar asta e! E ziua mea si imi veti ingadui aceasta mica scapare! Pe undeva poate are legatura cu comunicarea…doar ca iese din sfera profesionalului. Cateodata e bine sa ne mai uitam si in plan personal!

Unii oameni sunt de parere ca a trimite cuiva o urare pe sms, mail sau messenger nu are acelasi impact…e mai impersonala, mai rece si pare fara suflet. Eu nu cred ca azi mai este chiar asa! Imi dau seama insa ca nu este omenesc posibil altfel. Azi nu as fi facut fata numai la telefoane! Si sincer, eu ma bucur pentru orice gand bun venit indiferent de canalul de comunicare ales.

Pentru ca traim intr-o perioada in care timpul pare ca se contracta, viteza e numitor comun pentru toate activitatile si interesele par  fi preponderent profesionale, eu personal apreciez cand cineva isi indreapta gandul catre mine macar si pentru cele cateva minute cat dureaza sa trimiti un sms.

Vorbeam cu o prietena azi si mi-a zis ca i se pare ca sunt prea putine momentele in care ne preocupa ceva cu adevarat importan, cum ar fi oamenii de langa noi! Poate ca asa este…prinsa in iuresul zilnic si eu mai uit de zile de nastere sau de nume… Si apoi imi pare rau!

Criza vine, criza trece – oamenii pe care ii avem langa noi raman! La inceput de an, si inainte sa continui cu sarbatoarea spun atat: Oamenii conteaza – inconjurati-va de oameni valorosi si pastrat-i langa voi! Un mic semn (indiferent cand), un gand bun…o urare! Sms, mail, messenger, telefon, Twitter – avem in jurul nostru atatea instrumente de comunicare…nu uitati insa sa comunicati si ceea ce conteaza!

Petrecere frumoasa tuturor – azi, maine si toata viata!

Acest articol a fost publicat Wednesday, 07. January 2009 la ora 17:10 in categoria Gand PICANT. Puteti urmari comentariile prin feed-ul RSS RSS-Feed. Aveti posibilitatea de a lasa un comentariu sau un Trackback de pe blogul dumneavoastra.

«  –  »

1 Comment »

  1. ESTE FRUMOS ACEST ARTICOL SI INTERESANT MERSI MULT PRIETENE

    Comment: VICTOR – 23. February 2009 @ 4:12 pm

Leave a comment