Marketing, Comunicare si Afaceri in stil PICANT

Noi cu noi, ei cu noi, voi cu ei, ei cu noi …… PICANT IA ATITUDINE

Tuesday, 09. December 2008 de Nicolae NAUMOF

In pline nebunii cu negocierile politice in care nu am inteles nici acum cine sunt ei, cine sunt noi etc. si in plina CRIZARE economica cu apocalipsa in direct la TV, PICANT ia atitudine.

Atitudinea pe care o luam este sa nu uitam ca se incheie inca un an, unul bun, care merita sarbatorit din plin.

Deci NOI, cei care Gandim PICANT, vom merge sa sarbatorim anul 2008 in mod traditional, cu multa tzuica, bere, vin, friptura, muraturi si alte specialitati PICANTe sau nu.

Pe 16 decembrie (adica martea viitoare) PICANT organizeaza serbarea de iarna, la Restaurantul La Casa (unde am facut si petrecerea de 1 an de PICANT).

Lasam criza(rea) la usa, lasam nabadaile politice la coltul strazii si ne chefuim. Lasam marketingul sa se odihneasca si incingem o chermeza. Meritam cu totii o sarbatoare a noastra a Ganditorilor in Stil PICANT.

Pregatiti poezii si cantecele (cat mai trasnite posibil) pentru a primi cadourile PICANTe.

Avem doua optiuni – cine vrea poate alege sa stea in poala Mosului Nicolae. Cine nu vrea in poala mosului si prefera sa spuna poezia sau cantecelul cu o PICANTa pe genunchi avem si aceasta varianta disponibila.  

Deci la ora 19:00 la Restaurantul La Casa (intrarea Spatarului nr 4 – zona Armeneasca) ne vedem sa bem o bere si o tzuica cu ardei iute. Fiecare pe bugetul propriu, dar cu veselia la comun.

De data aceasta nu se mai taie ciocul pentru ca s-au taiat destul bugetele 🙂 

Din ianuarie ne apucam din nou de treaba, dar pana atunci hai sa ne bucuram si sa ne chefuim… pana la urma PICANT inseamna Profesionalism facut cu Placere – deci sa nu uitam de PLACERE !

Te rugam confirma participarea printr-un e-mail.

Urmareste Ardeiul!

Thursday, 04. December 2008 de Ioana ANESCU

pe Twitter! Acum gandim PICANT si pe Twitter: http://twitter.com/GandescPICANT

Noutati PICANTe in 2009 …La Pachet!

Wednesday, 03. December 2008 de Ioana ANESCU

Pentru anul 2009, PICANT a pregatit o oferta de traininguri care sa acopere necesitatile  responsabililor de marketing care doresc sa isi dezvolte sau consolideze cunostintele, indiferent de nivelul de experienta pe care il detin: Junior Marketer, Marketer PRO, Onliner, Event Manager.

In situatii dificile ale economiei, dezvoltarea personalului deja angajat se dovedeste a fi o carte castigatoare. In marketing lucrurile sunt si mai clare: e nevoie de specialisti antrenati si pregatiti pentru a analiza situatii, pentru a lua decizii rapide, pentru a intelege implicatiile si shimbarile mediului economic in ansamblul sau.

Pentru responsabilii de marketing, pentru manageri, pentru antreprenori si pentru altii care vor sa inteleaga si sa utilizeze marketingul in beneficiul afacerii lor in conditiile mediului economic ce se previzioneaza anul viitor, PICANT a lansat 4 pachete de traininguri dedicate dezvoltarii, perfectionarii sau adaptarii: Junior Marketer, Marketer Pro, Onliner si Event Management.

Pachetul Junior Marketer este adresat persoanelor care lucreaza in marketing, branding si comunicare, au cunostinte reduse si medii in acest domeniu dar care doresc o formare sau o dezvoltare a cunostintelor acumulate. Contine trainingurile: Marketer Start – bazele marketingului si comunicarii de marketing, Junior Brand – branding si brand management pentru incepatori si Co’ol Intro – bazele comunicarii on-line de marketing

Pachetul Marketer Pro este adresat persoanelor care lucreaza in marketing, branding si comunicare, au cunostinte si experienta de nivel mediu si ridicat in  acest domeniu si care doresc sa isi consolideze pregatirea profesionala,  intr-un mod  adaptat la cunostintele lor actuale. Marketer Pro contine trainingurile: 2Bmarketing – marketing business to business, Project MarkeTeam – project management pentru proiecte de marketing si Insider – comunicare interdepartamentala

Pachetul Onliner este adresat persoanelor care lucreaza in marketing si comunicare on-line, antreprenorilor care au afaceri in on-line si managerilor de afaceri ce activeaza preponderent pe Internet. Contine trainingurile: WebWizard – SEO, Usability si eMarketing si iSell – Comert electronic.

Pachetul Event Management este adresat persoanelor care au responsabilitati in organizarea evenimentelor proprii companiei si participarii acesteia la targuri si expozitii sau alte evenimente organizate de terti. Pachetul Event Management contine trainingurile Advanced Exhibiting si Event’or.

Pachetele de training de la PICANT constau in achizitionarea participarii la 2 sau 3 traininguri in regim deschis si acordarea unor reduceri suplimentare la alte doua traininguri de la PICANT.

Trainingurile la care se participa in urma achizitionarii unui pachet de traininguri sunt programate, in marea lor majoritate, la distante de 3 – 5 saptamani unul de altul pentru ca informatia sa poata fi asimilata si sedimentata, pentru a nu aglomera programul participantilor dar la o distanta optima pentru ca informatiile sa poata fi intelese si utilizate.

De asemenea fiecare dintre traininguri este programat de doua ori intr-un semestru cu exceptia trainingruilor Insider si Advanced Exhibiting. Astfel fiecare participant poate alege una din cele doua date la care este programat trainingul.

In afara de Pachetele de training mai pregatim si alte surprize PICANTe pentru anul urmator.

Nu uitati de Cadourile PICANTe! 🙂

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie! mk@marketingforum.ro